Bedrijfsuitstap

Op zoek naar gepaste oplossingen voor een bedrijfsuitstap? Beantwoord snel onderstaande vragen en ontvang binnen de 48u uw offertes voor uw teambuilding of teamtraining! Het is vrijblijvend, makkelijk en zonder enige verplichtingen! Als voorbeelden vindt u hierbij offerte-aanvragen die een positief antwoord gekregen hebben:

teambuilding in regio Antwerpen

Anvraag : bedrijfsuitstap antwerpen. Hallo, ik zou een bedrijfsuitstap voor 25- 30 deelnemers organiseren. Het moet origineel zijn. Niet extreem sportief.

teambuilding activiteiten limburg belgie

Beste, bij deze vragen we u graag om een gedetailleerde offerte omtrent onze jaarlijkse Kick-Off meeting. Deze zal doorgaan op zaterdag 11 juni 2011 en hiervoor zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie.We zijn ongeveer met een 50-tal personeelsleden in totaal. Het exacte aantal zal ik u later indien nodig nog meedelen. Het programma zou er als volgt uit zien:

Zaterdag 11/06 vanaf 13u30-14.00 tot 17.00u: teambuilding activiteit
‘Goodbye’ drink om van 17.00u tot 17.30u

Indien jullie samenwerken met een hotel in de buurt (of één kunnen voorstellen) mogen jullie ons dat steeds laten weten. We zouden namelijk op vrijdagavond aankomen om in het hotel te dineren en ‘ s morgens te ontbijten en een meeting te houden om daarna het kick-off gebeuren af te sluiten met een teambuilding activiteit. Indien u nog bijkomende vragen mocht hebben, kan u me steeds bereiken op onderstaand nummer. Alvast hartelijk dank en vriendelijke groeten.

bedrijfsuitstapje vlaams brabant

Graag een offerte voor een bedrijfsuitstapje. Bij voorkeur reactie via email aub.

teambuilding belgische kust

Offerte-aanvraag voor teambuilding activiteiten west vlaanderen. De bedrijfsuitstap gaat door in Blankenberge (8370).

incentive brussel

We zijn op zoek naar aanbiedingen voor bedrijfsuitstapjes. Evenement moet op 26/02 plaatsvinden tussen Brussel & Bornem.

bedrijfsuitstapjes in regio limburg

Hoeveel offertes bedrijfsuitstappen kunnen wij gratis ontvangen? Voorkeeur voor een teambuilding weekend in Limburg.